Školenie trénerov IV.C - ObFZ Nitra

nrTMK - ObFZ Nitra informuje, že od roku 2013 boli v rámci vzdelávania futbalových trénerov vykonané zásadné zmeny:
•    Názov školenia: Školenie trénerov I. kvalifikačného stupňa - UEFA Grassroots C licencia
•    Územná platnosť licencie: Medzinárodná v členských štátoch UEFA - regionálne súťaže
•    Zásadné zmeny: Navýšenie počtu hodín vzdelávania na 60 (základný kurz) a hospitácie v rámci tréningového procesu uchádzačov o trénerskú licenciu.

 

TMK ObFZ Nitra  oznamuje všetkým  trénerom licencií A, B, C, (t.j. vydané pred podpísaním Konvencie UEFA), že tieto budú platné iba do 31.12.2014. Rekvalifikačné školenia budú organizované už len na UFEA Grassroots C licenciu. Kto bude mať záujem o predĺženie licencie C – táto mu bude predĺžená maximálne do 31.12.2014. Ak bude mať uchádzač záujem môže požiadať o predĺženie na UEFA Grassroots C licenciu a absolvuje seminár v rozsahu 12 hodín.
TMK ObFZ Nitra oznamuje, že v mesiaci november (po skončení futbalových súťaží) otvorí kurz trénera futbalu prvého kvalifikačného stupňa – UEFA Graasroots C licencia. Zahájenie kurzu prebehne v piatok 15.11.2013 o 16:30 hod. v ZŠ Fatranská, Nitra. Podrobný harmonogram sa dozvedia frekventanti priamo na školení. Na kurz je stále možnosť sa prihlásiť - posledné voľné miesta. Súčasťou kurzu budú aj rekvalifikačné kurzy a semináre na predĺženie licencií. Prihlášky podané na ObFZ Nitra v roku 2013 sú zaevidované a platné pre tento termín školenia. Prihlášky musia byť podané na sekretariát ObFZ Nitra, TMK, Chrenovská ul. 16, 949 04 Nitra 4 do 08.11.2013 do 12:00 hod. Informácie o prípravách na seminár a pozvánky budú distribuované po termíne uzavretia podávania prihlášok a ich zaevidovaní.
TMK ObFZ Nitra eviduje tieto podané prihlášky:
Školenie: Szabó Július (Vráble), Zima Samuel (Kulpin), Deák Zoltán Mgr. (Jelka), Mjuller Peter (Vráble), Gajdošík Michal (Levice), Tokovics Gabriel (Košúty), Búran Dušan (Šoporňa), Galo Ľuboš (Nitra – Janíkovce), Foldeši Vojtech (Nitra – Janíkovce), Michal Hajtó (Kalná nad Hronom), Raučina Marek (Dolné Vestenice), Poláčiková Jana Mgr. (Kozárovce), Barčák Ľubomír (Cabaj – Čápor), Félis Lukáš (Vráble), Kompas Milan (Cabaj – Čápor), Maťko Kristián Mgr. (Čechynce), Žakovič Milan (Alekšince)
Rekvalifikácie: Németh Kristián (Kolárovo), Turčan Branislav Mgr. (Levice), Gábor Stanislav (Nitra), Kozák Ladislav (Demandice),
Predĺženie licencie: Maršálek Peter (Šaľa), Škreňo Ján Mgr. (Hlohovec), Vida Patrik Ing. (Levice), Gyurjan Róbert (Levice),
Cenník kurzov:
Kurz trénera futbalu I. kvalifikačného stupňa – UEFA Graasroots C licencia.......... 100,- €
Rekvalifikácia trénera futbalu I. kval. stupňa– UEFA Graasroots C licencia .............50,- €
Seminár na predĺženie platnosti licencie– UEFA Graasroots C licencia ................... 10,- €


V prípade otázok ohľadom kurzov trénerského vzdelávania I. kvalifikačného stupňa – UEFA Grassroots C licencie sa môžu uchádzači informovať u p. Hanáka t.č. 0903 222 638 a Ing. Kozolku 0917 420 079.

 

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.