Zmena i na poste predsedu TMK ZsFZ

HanákZmeny po volebnej konferencii ZsFZ zasiahli i trénersko-metodickú komisiu. Ing.Tibora Grofika, doterajšieho predsedu TMK ZsFZ strieda Rudolf Hanák. Rudolfa Hanáka do funkcie schválil na svojom zasadnutí VV ZsFZ.

 

 

 


 

 

Hanak1Rudolf Hanák je odchovanec nitrianskeho AC od r. 1961. Prešiel všetkými vekovými kategóriami až po mužov. Od r. 1980 začal trénerskú kariéru s prípravkami v AC Nitra, potom trénoval Duklu Nitra, neskôr bol šeftrénerom Strojára Nitra. Stal sa trénerom výberov regiónu od 11 do 19 rokov. Na ZŠ Fatranská bol vedúcim športového strediska. Posledná jeho trénerská stanica bola v Tešedíkove. Funkcionársku dráhu začal ako predseda komisie mládeže na Strojári Nitra, bol členom komisie mládeže ZsFZ, SFZ, sekretár ZsFZ, od 2002 predseda TMK ObFZ Nitra a garantom vzdelávania IV/C licencie. Je držitelom trénerskej kvalifikácie UEFA A. 

 

 Nový predseda TMK Rudolf Hanák bude presadzovať nasledovnú filozofiu :
    - snaha o prinavrátenie spoločenského postavenia trénerov v hierarchi  futbalového hnutia,
    - podielať sa na skvalitnení vzdelanostnej úrovni našich trénerov formou kvalitných vzdelávacích foriem ( školenia, semináre, samotné kurzy),
    - svojimi možnosťami sa podielať v súčinnosti s inými komisiami na odstránení negatívnych prejavov, postojov a vystupovania trénerov pôsobiacich v súťažiach riadených ZsFZ a na druhej strane presadzovať odmeňovanie tých trénerov, ktorí svojim prejavom sú príkladom pre ostatných, a dlhoročnou kvalitnou prácou sa podieľajú na rozvoji nášho hnutia.    

 

 

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.