piatok, 12 jún 2015 20:53

ZVYŠOVANIE SEBADÔVERY A JEJ DLHODOBÁ STABILIZÁCIA PRI PODÁVANÍ VÝKONOV Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

logoclanok120Workshop je zameraný na prácu so sebadôverou, jej optimalizáciu a dlhodobú stabilizáciu. Sebadôvera je jedným z najdôležitejších faktorov podávania kvalitných výkonov a spokojnosti v profesionálnej oblasti.

Systematickou prácou je možné zvyšovať a optimalizovať jej úroveň. Workshop bude kombináciou teoretických poznatkov a praktických aktivít. Pozornosť bude venovaná charakteristike sebadôvery a hlavným faktorom, ktoré ju ovplyvňujú. Účastníci sa zoznámia s postupmi a technikami zvyšovania jej úrovne s dôrazom na význam vzťahu myslenie – sebadôvera. Workshop je určený pre vrcholových športovcov, manažérov, ľudí pôsobiacich vo výkonovej sfére a pre každého, kto sa chce naučiť efektívnejšie pracovať so svojou sebadôverou.


Obsah workshopu:
- Charakteristika sebadôvery
- Hlavné determinanty
- Príčiny a okolnosti poklesu sebadôvery
- Budovanie silnej a stabilnej sebadôvery
- Vzťah myslenie – sebadôvera
- Techniky zvyšovania aktuálnej úrovne
- Praktické cvičenia


Workshop sa bude konať v pondelok 20.7.2015 v budove Agroinštitútu v Nitre od 9:00 do 17:00 hod.

V prípade zaplatenia do 30.6.2015 je cena 59,- eur, pri platbe po tomto termíne 69,- eur. Maximálny počet účastníkov je 22. Lektorom je Ing. Mgr. Peter Kuračka, športový psychológ a mentálny tréner. Prihlásiť sa môžete zaslaním emailu na: kuracka[at]sportovypsycholog.sk . V prípade otázok ma môžete kontaktovať telefonicky na 0907122179, emailom, príp. podrobnejšie informácie nájdete na www.sportovypsycholog.sk/workshop-sebadovera.

Videné 3188 krát Naposledy zmenené štvrtok, 20 august 2015 20:40
Pavol Junek

Administrátor portálu

Pre písanie komentárov sa prihláste

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.