sobota, 10 december 2016 19:39

Seminár trénerov NITRA

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DSCN2570V sobotu 10. decembra sa konal seminár trénerov regiónu Západ, ktorý usporiadala TMK ZsFZ v spolupráci zo SFZ. Seminára sa zúčastnilo 170 trénerov.

 

 

Seminár trénerov sa pravidelne koná koncom roka. Slúži na rozšírenie poznatkov a nových odborných postupov v príprave futbalistov. Tréneri, ktorým končí platnosť licencie po absolvovaní seminára si majú možnost si ju predĺžiť. Hostia seminára boli predseda ZsFZ Pavol Šípoš, člen VV SFZ Milan Lešický, riaditeľ technického úseku SFZ Ján Greguš.  Po úvodnom príhovore a oboznámení s programom Rastislav Vincúr, koordinátor vzdelávania, privítal trénerov. Predseda ZsFZ Pavol Šípoš, vyzdvihol prácu TMK a tiež prácu trénerov v regióne. Milan Lešický sa prihovoril trénerom, zdôraznil, že v naväčšom regióne je treba kvalitných trénerov potešila ho účasť. Ako prvý s prednáškou vystúpil MUDr. Baťalík, lekár slovenskej reprezentácie, ktorý sa  venoval téme prevencie zranení. Milan Ivanka oboznámil trénerov s fitness prípravou v amatérskom futbale. Ján Rosinský sa venoval komunikácii vo futbale. Ivan Galád rozoberal taktiku a prípravu taktiky. Michal Hipp vysvetloval trénerom ako majú využívať prípravné hry v tréningovom procese. Miroslav Hrdina sa venoval problematike zapojenia brankára pri zakladaní útokov a nakoniec Miloš Foltán sa zameral na prechod dorastencov do seniorského futbalu. Po osem hodinovom maratóne si tréneri vyzdvihli certifikáty. 

DSCN2559DSCN2592

DSCN2590 DSCN2571

DSCN2566 DSCN2560

 

 

Videné 4487 krát Naposledy zmenené streda, 06 december 2017 08:55
Rastislav Vincúr

Administrátor portálu

Pre písanie komentárov sa prihláste

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.