1.septembra zasadli tréneri do lavíc

 

GádošiTréneri so základnou kvalifikáciou nastúpili na prvú časť školenia, kde si chcú zvýšiť svoju trénerskú kvalifikáciu na UEFA B licenciu.

 

 

 


 

Tento raz sa ich prihlásilo 32. Po úvodnom príhovore vedúceho školenia Rastislava Vincúra privítal nových poslucháčov predseda ZsFZ Ladislav Gádoši poukázal na vytvorené podmienky pre vzdelávanie trénerov nášho regiónu a poprial im veľa odborných poznatkov. Tiež predseda TMK ZsFZ Rudolf Hanák vysvetlil absolventom školenia dôležitosť odbornosti a zdôraznil skutočnosť, že v našom regióne sa pracuje na tom aby družstvá viedli tréneri s predpísanou kvalifikáciou. Poslucháči absolvovali prednášky lektorov Rastislava Vincúra, Dušana Radolského, prof. Jaromíra Šimoneka. Prvý deň sa skončil Ďalšie stretnutie bude 15. a 16. septembra. Celé školenie bude trvať päť mesiacov rozdelených do jednodňových, dvojdňových a v jednej trojdňovej časti. Veríme, že po skončení školenia zvýšia kvalitu úrovne futbalu v našom regióne.

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.