Peter Kuračka ako ho nepoznáme

KuračkaLigový hráč Zlatých Moraviec, Trnavy a Myjavy Peter Kuračka, kde spolu odohral 189 ligových zápasov a v nich dal 31 gólov sa dnes chystá na zaradenie do civilného života.

 

 


 

Počas aktívnej činnosti stihol vyštudovať ekonómiu a tiež psychológiu.
"Snažím sa myslieť nielen na futbal, pretože ten by som mohol hrať ešte dva roky, musím však už premýšľať, čo budem robiť o päť rokov. Chcem sa postupne viac venovať športovej psychológii a mentálnym tréningom. Kariéru budem riešiť na nižšej úrovni," povedal pre Trnavský hlas.
Tieto jeho prognózy sa začínajú napĺňať. Už teraz pracuje ako športový psychológ pri mládeži v Senici a jeho skúsenosti z aktívnej činnosti z oblasti psychológie posúva i začínajúcim trénerom. On sám je držiteľom trénerskej UEFA A licencie a v novembri 2014 prednášal poslucháčom UEFA B licencie tematiku športovej psychológie. Prajeme mu veľa úspechov v jeho ďalšej činnosti.

 

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.