Poslucháči školenia trénerov UEFA B licencie na FC Nitra

Na FCDruhá časť školenia trénerov UEFA B licencie bola rozdelená do dvoch dní. V pondelok 15. septembra sa absolventi vzdelávali v školiacom stredisku ZsFZ a v utorok 16. septembra na štadióne FC Nitra.

 

 

 


 

Na FC 2Prvý deň sa venovali teórii rozboru hry, teórii a didaktiky športu a biomechaniky. Prednášali lektori PaedDr. Ján Rosinský, prof. PaedDr. Jaromír Šimonek, PhDPaedDr. Pavol Horička PhD. Druhý deň bol zameraný na stavbu, prípravu a vedienie tréningového procesu, kde bola teória spojená s praktickými ukážkami. Michal Hipp poslucháčom vysvetlil spôsob prípravy na tréningovú jednotku a pri dvojfázovom tréningu svojho družstva prakticky predviedol organizáciu, riadenie a vstupy do tréningového procesu. Úžitočná pre poslucháčov bola vzájomná konzultácia a diskusia na danú problematiku. Ďalšia časť školenia je naplánovaná na 6. októbra 2014.

futbalnetlogo

logozsfznew

logoufts white 500

sfzlogo 200 200

eufa respect logo

fairplay

Top
Súbory cookie nám uľahčujú poskytovať pre Vás naše služby. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas používať súbory cookie. Zároveň súhlasíte s Pravidlami ochrany osobných údajov na tejto stránke.